Referat fra 2024-generalforsamlingen

Torsdag den 18. april 2024 var det igen tid til ASK Hedeland årlige generalforsamling. 

Igen i år var kulissen Haaning Collection, og de mange smukke historiske biler, der helt sikkert vækker minder for mange af de fremmødte. Stor TAK til Haaning for igen at lade os benytte de flotte rammer.

Udover det rent formelle, som generalforsamlingen skal indeholde, var der som altid tid til en hyggesnak over sildemad og hakkebøf med klubkammerater om dit og dat  – det må en generalforsamlingsaften bestemt også indeholde 😊.

Referatet fra den formelle del af generalforsamlingen kan du læse her.

Der blev selvfølgelig også tid til at dele årsnåle og anden hæder ud til flere klubmedlemmer.

Først og fremmest er generalforsamlingen, også den lejlighed klubben benytter til, at overrække klubbens vandrepokal Höltzerpokalen. Höltzerpokalen kan ikke vindes på en racerbane; men alene tildeles til en dansker, der har klaret sig godt sportsligt ude omkring i verden, og/eller har repræsenteret sporten og Danmark på forbilledlig vis. I år gik Høltzerpokalen således til Michelle Gatting, der sammen med Iron Dames i 2023 for alvor har vist, at piger kan være med helt fremme i de internationale klasser.

Michelle får således sit navn graveret på den 110 år gamle og smukke sølvpokal. Michelle kunne desværre ikke være til stede, da hun (ikke overraskende) var ved at forberede sig til weekendens 4-timers løb i Barcelona. Vi håber at få lejlighed til at fotografere Michelle med pokalen ved en anden lejlighed i løbet af året.

Modtagere af klubbens årsnåle var i år Jørgen Qviste og John Sørensen (25 år), samt Rene Hansen, Christian Olivarius og Dennis Stochholm (20 år).

Dennis Stochholm blev særligt hædret, ved også at blive udnævnt til ASKH-æresmedlem. Det er først og fremmest Dennis’ kæmpe frivillige indsats for klubben, ved sammen med Lis i mange år, at have taget et utal af baneledervagter på gokartbanen (RRC), altid har taget godt imod nye og vejledt dem til at komme godt igang med sporten. Samtidig har Dennis og Lis været officials til næsten alle løb på RRC, ligesom Dennis har stået for den lokale uddannelse af mange af klubbens officials.

Endelig tog C.C. Hansen ordet et par gange i løbet af aftenen for at overrække et tillykke til Jac Nellemann, der dage efter rundede et af de skarpe hjørner. Den anledningen var selvfølgelig en oplagt lejlighed til at rose for Jac’s store betydning for dansk motorsport helt generelt – og i særdeleshed for Copenhagen Historic Grand Prix.

Tak for en god aften til alle fremmødte.