Klubmesterskab – 2020

Deltog du i Danmarks største og bedste klubmesterskab?

KM 2020 – Stilling 

Resultatet for ASK Hedelands klubmesterskab er nu endeligt, idet Covid-19, med de seneste stramninger, også tog livet af Klubrevanchen i Rødby 😖.

8 løb skulle i alt have talt til klubmesterskabet 2020. Af dem blev kun 2 løb afviklet. Heldigvis var det 2 vel afviklede løb, med stor deltagertilslutning, på hjemmebanen Roskilde Racing Center. 
Men det betyder også at reglerne om fratrækkere er annulleret, og det samme gælder reglen om et minimum antal afdelinger for at blive præmieret. Covid-19 har budt os meget, men præmieringen skal den ikke tage fra os. 

Tilbage står nu blot at finde et format for festligheder, hvor vi kan overrække vinderne deres præmier. I hører nærmere snarest muligt.

Klik her for at få vist hele stillingen.

ASK Hedelands klubmesterskab 2020 nu klar. Det nye reglement kan læses her. Missionen er afslappet og hyggeligt samvær, med masser af godt race – hvor alle kan være med.
 
Hvad er nyt?
Vigtigst af alt køres klubmesterskabet under betegnelsen ”lukkede løb”. Dvs. at du naturligvis skal have ASKH som stamklub, for at køre med om klubmesterskabet, men også at du kun behøver en grundlicens. Har du lov til at træne, kan du altså også køre med om klubmesterskabet. Barren er altså sat lidt lavere for at få flest mulig af klubbens medlemmer på banen, og for at give flere medlemmer og pårørende mulighed for at fungere som officials.
 
Som sidste år kører vi med klasserne Junior 125 og Senior 125, der er tilpasset, så det meste grej kan være med på lige konkurrencevilkår. Rotax Junior og Senior kan også være med her, eller de kan vælge at deltage som promotorklasse.
 
Kartsektionen
 
 

Deltag i Danmarks største og bedste klubmesterskab

Klubmesterskabet 2020

Vi er desværre hårdt ramt af Corona (COVID-19) på vores klubmesterskab så derfor er der ikke så meget at berettet her på siden – vi har kun afviklet KM 1 så resultatet her fra er stillinger i KM.
 
Beregningen af klubmesterskabet påvirkes også af Covid-19. derfor er reglen om fratrækker også ændret. pr. 25. august 2020
“De resterende 4 løb tæller til klubmesterskabet, og de 6 dårligste heat kan fratrækkes, det er uanset hvor de afvikles.”
 
Siden blev løbet i Korsør aflyst og antallet af fratrækkere er derfor sat ned til 3 heat.
 
 
Resultatet af KM 1, 2020. Klik her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1794848
 
Billeder fra KM 1. klik her:
 
 
Tillægsregler