Klippan – træningslejr

ASK Hedeland inviterer hvert år til den årlige sommer-/træningslejr i Sverige i uge 28, for alle danske kartkørere og deres familier – så husk altid, at tage uge med i familiens ferieplanlægning.

Det er en tradition, vi har holdt fast igennem mange år, og som hvert år udvikler danske gokartkørere i en positiv retning, hvor de får indsigt og øget forståelse af egne evner.
Derudover er arrangement i høj grad også et socialt event for hele familien, som knytter bånd og kontakter på tværs af klubber og landsdele.

Læs mere om dette års træningslejr herunder. Du kan også tilmelde dig, samt se hvem der allerede er tilmeldt.


 

Klippan 2024

KLIPPAN KARTING TRÆNINGSLEJR 7/7- 13/7 2024

ASK Hedeland inviterer igen alle danske kartkørere, og deres familier, til vores årlige træningslejr i Sydsverige. Denne sommer er det 36. gang, at den traditionsrige træningslejr holdes, og som altid foregår det på den hyggelige og skønne sydsvenske ”Klippan Gokart Bana”.

 

Træningslejrens 3 hovedformål:  

  • At give danske kartkørere og mekanikere mulighed for at dygtiggøre sig ved at deltage i et intensivt træningsprogram hele ugen.
  • At lette begynderens – og den mindre erfarne kører/mekanikers indføring i kartsportens mere tekniske “mysterier” og dermed spare nogle af de dyreste “lærepenge”!
  • Og ikke mindst, at øge danske kartfamilier og køreres kendskab til hinanden. Det åbner op for forståelse, sammenhold og venskaber på tværs af forskellige landsdele, klubber og gokartklasser.

Med andre ord, en træningslejr, hvor alle – både begyndere, de mindre erfarne, men så absolut også de mere erfarne – kan få en uforglemmelig oplevelse, og et stort udbytte med sig hjem. Alle kørere med DASU-licens for 2024, mekanikere, forhandlere, ægtefæller/samlevere samt børn er meget velkomne. Grej fra samtlige danske kartklasser og Miniput kan deltage.

 

Banen

Lejren foregår på Klippan Gokart Bane – en af Sveriges absolut bedste gokartbaner. Variationen af sving er stor, og den jævne og relativ nye asfalt (med godt bid) gør banen spændende og lærerig. Desuden tørrer den hurtigt op efter regnvejr, selv om vi selvfølgelig også træner i regnvejr. Banen har en længde på 1.004 meter og en bredde mellem 8 og 8.4 meter 

Banen ligger lidt udenfor Klippan by lige ved siden af E4 motorvejen, kun cirka 30km fra Helsingborg.

 

Hvilke ting vil der blandt andet ske i løbet af ugen:

Morgentræning. Fysisk styrke er en vigtig ting for at køre gokart, derfor starter vi hver morgen med en lille morgentræning for at få gang i kroppen.

Masser af kørsel. Der er kørsel fra kl. 10-18 de fleste dage, og der er flere kørere, der før har fået kørt langt over 1.000 omgange i løbet af ugen. Så der er altså rig mulighed for at kunne arbejde på alt fra setupet på gokarten til kørestillen på banen.

Special træning. I løbet af ugen vil alle hold havde en special træning med klubbens trænere, her kan I øve alt fra bremsepunkter, til hvordan det er, man laver starter.

To træningsløb. Torsdag og lørdag afholdes træningsløb, hvor I kan prøve de ting, I har trænet i løbet af ugen i praksis.

Dataaftner. I løbet af ugen vil vi lave en aften for hhv. Mychron og Unipro laptimere, hvor vi vil sammenligne forskellige kørere og gennemgå, hvad det er, I kan se og bruge data fra jeres laptimere til.

 

Kort om alt det praktiske:

Transport af udstyr, gokart, telt mm. sker på deltagernes egen foranstaltning. Mangler I plads, eller har I plads i overskud, opfordrer vi til, at I koordinerer evt. samkørsel i Facebookgruppen ”Klippan Træningslejr”

Mekanikertelte må opstilles i Ryttergården. Vi vil også opfordre til at bruge facebookgruppen til at høre andre om evt. mulighed for at stå sammen i større telte.

Overnatning er muligt i egen medbragt campingvogn, telt eller lign. Det er på banens græsbevoksede campingplads, som har en super flot udsigt over hele banen.

Kost. ASK står for morgenmaden, som består af havregryn, cornflakes, mælk, kaffe/te, smør, div. brød og tilbehør. Indkøb og tilberedning af resterende måltider står deltagere selv for, der vil dog blive tændt op i fælles grill hver aften til dem der har lyst.

Kiosk. ASK vil indkøbe lidt slik, sodavand, is, mm som kan købes i banens cafeteria.

 

Fællesopgaver

Alle deltagere kommer på arbejdshold, så vi hjælpes ad med løsning af diverse fællesopgaver.

 

Deltagergebyrer


Hvis der er plads, vil der igen i år være mulighed for også at købe dagstræninger, dette vil der komme mere info omkring når vi kommer tættere på – hold øje med hjemmesiden og Facebook.

 

For flere og mere dybdegående informationer se dokumentet `alt du skal vide inden Klippan`

 

TILMELDING

Tilmelding skal foretages på ASK Hedelands hjemmeside herunder inden 1. juni 2024. Tilmelding herefter kun efter aftale med Benjamin.eshington@gmail.com af hensyn til indkøb.

ALLE deltagere/familiemedlemmer skal anføres ved tilmelding.

Tilmeldingerne accepteres i indkommen rækkefølge, indtil max. antal i hver klasse er nået. OBS der kan derfor godt være ”udsolgt” i én klasse, mens der stadig er åben i en anden klasse.

Betalingen skal vi have senest fredag den 28. juni 2024 (se betalingsmuligheder ved tilmelding).

Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig melde afbud hurtigst muligt til Benjamin.eshington@gmail.com

 

Vejledning til tilmelding – VIGTIGT at du læser her:
– Trin 1 (rødt markeret-område).
  Du skal først oprette dig som en familie (gruppe)
– Trin 2 (Gult markeret-område).
   Derefter opretter du, hver enkelt deltager som medlemmer af familien (gruppen)
– Trin 3 (grønt markeret-område).
   Til sidst skal du bekræfte din/jeres deltagelse.
Først efter at du har gennemført trin 3 kan registreres din tilmelding – læs og følg vejledningen på skærmen.

Tilmelding – klik her

Se hvem der allerede er tilmeldt – klik her

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail på benjamin.eshington@gmail.com.

Med venlig hilsen
og på glædeligt gensyn søndag den 7. juli 2024.

ASK HEDELAND – KARTSEKTIONEN

LogIn