Kartskole

ASK Hedelands kartsektion tilbyder dreng eller pige i alderen 8-16 år at ”Kartskole”.

I forbindelse med Aldersrelateret Trænings Koncept (ATK) vil vi hjælpe og vejlede dig og din familie ind i gokartsporten. Træningen sker om tirsdagen hvor unge fra 8 til 16 år har fast træningsdag på Roskilde Racing Center.

IMG_7785

Vi vil sætte din søn eller datter i en af vores racerkarts og vejlede dem i at køre. For at kunne køre i en DASU-klub kræves en licens. Her kan vi tilbyde, at løse et prøvemedlemskab/licens i 3 måneder på første træningsdag. Prøvemedlemskabet koster 200 kr.

Efterfølgende vil det være muligt at køre i alt 3 tirsdage inden for de første 3 måneder efter. Herefter skal du og sin familie træffe beslutning om køb/leje af eget udstyr. Vi er jeres sparringspartner i hele processen, men I står selv for at vælge af den løsning som passer jer bedst.

Hvad får I udleveret når I træner hos os:
– Kart
– Hjelm
– Køredragt
– Handsker
– Støvler.

I er velkommen til selv at medbringe eget personligt udstyr hvis I allerede har hjelm (Skal være e-godkendt), dragt, handsker og støvler (der går over anklen).

NB! Vi fortrækker at I selv har støvler med – det kan være alle former for støvler basketstøvler, vandrestøvler – men husk på, at dit barn skal kunne fornemmer pedalerne i gokarten.

IMG_0698_undvige

Hvornår?
Tirsdag træning efter aftale. Vi booker en Outlook kalender aftale sammen med de øvrige, der er involveret i jeres træning.

Hvordan?
Send en mail til Jan Saltoft med følgende oplysninger:

Kører oplysninger:
– Kører navn:
– Kører alder:
– Skostørrelse:
– Hoved størrelse:
– Trøje størrelse:
– Erfaring med gokart:

Forældre oplysninger:
– Navn
– Mobil:

Ud over mail adressen vil vi gerne have et mobilnummer på den voksen, der ledsager køreren til træningen.

Pris:
Pris 350,- kr. pr. gang (Max 3 gange inden for 3 måneder)

Hvad sker efter mailen er sendt?
Ca. en uger før når vores kart er ledige vil vi send jer en kalender bookning på jeres email adresse. Bookning er indholder en tidsplan for træningen hvor I skal ud og kører.

Vi gælder os til at hører fra dig og din familie – vi ses på Roskilde Racing Center.

 Jan Saltoft
Mobil:    2661 3751
e-mail:  Saltoft@mail.dk
Erfaring:  mere end 15 år erfaring