Bestyrelsen

Carl Christian Hansen, formand
Carl Christian – eller CC som han er mere kendt som i DASU regi – blev fanget af motorsporten på Roskilde Ring. Siden da har han været aktiv både ved tangenterne og som frivillig. Gennem flere år DASUs præsident, indtil hans søn blev chef derinde. Sidder fortsat i DASUs eliteudvalg.
Mail: cc@ask-hedeland.dk

Kenneth Jørgensen, næstformand
Kenneth Jørgensen har været formand for HM Auto frem til fusionen af ASK og HM. Har sine rødder i rallysporten og er entusiastisk Mini-ejer.
Mail: kenneth@ask-hedeland.dk

Michael Kastaniegaard
Indenfor kartingmiljøet på Roskilde Racing Center kender alle Michael Kastaniegaard, meget aktiv både på banen men også organisatorisk. Ligesom han i flere år har stået for den populære gokart lejr på Klippan.
Mail: michael@ask-hedeland.dk

Jac Nellemann
Har været medlem af ASK fra barnsben, da hans fader og tidligere ASK formand Vilhelm Nellemann meldte begge sine sønner ind i klubben. Jac havde en glorværdig aktiv karriere både i gokartsporten og banesporten inden han satte hjelmen på hylden for at pleje forretningerne. I de senere år har Jac igen været at finde på racerbanerne, denne gang i de historiske klasser med flotte resultater.
Mail: jac@ask-hedeland.dk

Ivan Gren
Sport motorsportsfan og medvirkende til Jyske Banks engagement med Tom Kristensen i forbindelse med Le Mans. Ivan er kendt i sporten og erhvervslivet, og styrker ASK Hedelands bestyrelse med stærke administrative kompetancer.
Mail: ivan@ask-hedeland.dk