Nedtælling til Hill Climb.

Lørdag d. 25. maj går starten for ASKH’s Hill Climb, Ryegaard Hill Climb 2024. Ryttergård og startområde vil lige som i 2023 være på og omkring herregården Ryegaard, Munkholmvej 380, Kirke Såby mellem Roskilde og Holbæk. Løbsleder Kenneth Jørgensen regner med omkring 50 startende historiske sports- og racerbiler, så fart og action vil der blive masser af. Første start går fra Ryegaard kl. 10, og prøven er den kendte 2700 meter strækning ad Sonnerupvej med mål lige før Kr. Sonnerup.

Som noget nyt vil der i år blive indrettet et sikkert publikumsområde ca. midt på prøven. Tilkørsel hertil vil være fra Elverdamsvej 134, hvor der vil blive opkrævet et symbolsk gebyr for at køre ind i bil med de passagerer der kan være i bilen.

I ryttergårdsområdet ved Ryegaard vil der være mulighed for at købe mad og drikke hele dagen, og her er der fri adgang. Der vil være parkeringsmuligheder ved herregården og anvisningerne fra de stedlige officials skal naturligvis respekteret for at gøre dagen god for alle.

Der vil løbende blive lagt opdateret information ud om arrangementet her på hjemmesiden.

Vi ses til et hyggeligt og spændende hillclimb!

 

PS: Vi mangler stadig nogle få officials, så vil du give en hånd med så ring straks til Poul Pape Jensen på 2795-2653.