Så er vi klar til Ryegaard Hillclimb!

Ryegaard og Trudsholm Godser vil lørdag d. 25. maj lægge faciliteter til ASKH’s hillclimb for klassiske racerbiler. Det sker i tæt samarbejde med HMS og løbet er tællende til deres åbne mesterskab der i realiteten er DM i hillclimb. HMS afvikler selv yderligere en afdeling dagen efter på Midtsjælland.

Mødested og centrum for begivenhederne er Ryegaard Gods der ligger på Munkholmvej 380 v. Kirke Såby og her vil der være fri entre hele dagen. Første start vil være kl. 10 og arrangementet forventes afsluttet ca. kl. 16 hvor der er præmieoverrækkelse.

Vil man helt tæt på bilerne, skal man køre ind ved Elverdamsvej 134. Her bliver der afkrævet en mindre indkørselsafgift for bil inklusive alle passagerer, men så kan man også køre helt frem til prøven og parkere.

Ved Ryegaard vil der hele dagen være mulighed for at købe mad og drikke fra forskellige boder. På modsatte side af Ryegaard vil der være gode parkeringsforhold, blot man følger anvisningerne fra løbets officials.

Vi kørte Ryegaard Hill Climb for første gang i 2023 med stor succes og det glæder vi os til at gentage igen i år. Løbsleder er Kenneth Jørgensen.