Reservér ugen: Invitation til gokart-træningslejr i Klippan 7-13. juli 2024

ASK Hedeland vil gerne invitere gokartkørere, mekanikere og familier med til den årlige træningslejr i Sydsverige fra den 7. – 13. juli 2024.

Det foregår på den sydsvenske Klippan Gokart Bana, som ligger 30 km fra Helsingborg.

Gokartlejren er både for nye og erfarne kørere – og målet er, at alle får en uforglemmelig oplevelse med hjem i bagagen. Vi lærer nyt, vi får kørt en masse og trænet – og vi har en virkelig hyggelig uge sammen. Vi vil også gerne opfordre til at tage hele familien med, hvis det er muligt. Vi skaber nemlig sammenhold og relationer på kryds og tværs i bedste klubånd.

Udover at vi skal køre vanvittigt mange kilometer i løbet af ugen, så vil der også være fastlagt et godt program med mulighed for fx morgentræning, specialtræning med klubbens trænere, dataaftener og to træningsløb.

Vær sikker på en plads – tilmeld jer allerede nu!

Vi kan love jer en fantastisk og uforglemmelig sommerferieuge – og for at vi kan have alle detaljer og al planlægningen på plads, så vil vi gerne opfordre jer til at tilmelde jer allerede nu. De første har allerede tilmeldt sig.

Tilmeld jer her (følg vejledningen på siden)

Alle kørere med DASU-licens for 2024, mekanikere, forhandlere, ægtefæller/samlevere samt børn er meget velkomne. Grej fra samtlige danske kartklasser og Miniput kan deltage.

I kan læse flere detaljer på hjemmesiden og der vil følge mere praktisk information, efterhånden som vi kommer tættere på. Brug også gerne vores facebookgruppe Klippan træningslejr.

På vegne af kartsektionen

Benjamin Eshington