Klippan – træningslejr

ASK Hedeland inviterer hvert år til den årlige sommer-/træningslejr i Sverige i uge 28, for alle danske kartkørere og deres familier – så husk altid, at tage uge med i familiens ferieplanlægning.

Det er en tradition vi har holdt fast i gennem mange år, og som hvert år udvikler danske gokartkørere i en positiv retning, hvor de får indsigt og øget forståelse af egne evner.
Derudover er arrangement i høj grad også et socialt event for hele familien, og knytter bånd og kontakter på tværs af klubber og landsdele.

Det er også her det berømte Pølsebakkeløb afvikles, der bl.a. tæller vores egen Kevin Magnussen blandt vinderne.

Læs om dette års træningslejr herunder, link til invitation (tillægsregler) og link til tilmelding.

Scrol videre og læs desuden anmeldelsen af lejren nederst på siden, da Danmarks Mr. Motorsport i 2015 tilbragte sin sommerferie på karttræningslejr.


Klippan 2024

Det er 36. gang at træningslejren arrangeres, og lejren afvikles igen i 2024 på den skønne sydsvenske bane i Klippan i uge 28 (7 – 13. juli 2024)

Inden tilmelding bør du læse invitationen grundigt igennem. Når du tilmelder dig (og din familie), bekræfter du/I samtidig at have læst og accepteret tillægsreglerne for arrangementet.

Læs invitationen – klik her (tillægsregler)

Vejledning til tilmelding – VIGTIGT at du læser her:
– Trin 1 (rødt markeret-område).
  Du skal først oprette dig som en familie (gruppe)
– Trin 2 (Gult markeret-område).
   Derefter opretter du, hver enkelt deltager som medlemmer af familien (gruppen)
– Trin 3 (grønt markeret-område).
   Til sidst skal du bekræfte din/jeres deltagelse.
Først efter at du har gennemført trin 3 kan registreres din tilmelding – læs og følg vejledningen på skærmen.

Tilmelding – klik her

Se hvem der allerede er tilmeldt – klik her

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail på benjamin.eshington@gmail.com.

Med venlig hilsen
og på glædeligt gensyn søndag den 7. juli 2024.

ASK HEDELAND – KARTSEKTIONEN                                                                                                                LogIn


Kør så det ryger ! – Klippan 10. juli 2015

Vi har modtaget følgende bedømmelse af årets træningstur til Klippan fra Mister Motorsport him self. Jeg har lånt lidt billeder fra vores Facebook gruppe om Træningslejren på Klippan.

11694029_1458777067775774_6238107841982850989_n
Foto: Jens Aage Olsen

Kør så det ryger!

Det kommer nok ikke bag på mange, når jeg vedgår en ringe interesse for socialt samvær og pædagogiske tiltag!

Jeg kan derfor, dybt overrasket, konstatere at jeg i år har været til ”Sommer Camp” udviklet gennem mange år af Hedelands Motorklub, nu en integreret del af ASK Hedeland.

Og hvilken entusiasme, charme, imødekommenhed, og tydeligvis kompetence jeg oplevede i hele afviklingen, der fuldstændig problemfrit afviklede, dag efter dag, et tæt program med træning og løb, der efterlader alle deltagere fascineret og travle og godt trætte om aftenen!

Det må være et ”Match made in heaven”, at det gamle ASK, nu har en gruppe dygtige folk, der ”hands on” har fuldstændig fat i ”maskinrummet” og praktisk afvikling af næsten 100 deltagende kørere, der smiler og er glade, og som understreger den investering som deres forældre har gjort!

Så tak til alle som har gjort denne sommerlejr til en stor oplevelse for mig, og har bevist, at der er alle muligheder for at ASK er tilført en ”genopståelse” i ASK Hedeland regi, der kun efterlader positive og fremadrettet muligheder for racersportens udvikling af nye talenter !

Så tak for en spændende uge med topkarakterer over hele linien !

Med venlig hilsen

Thorkild Thyrring