Bestyrelsen

Michael Kastaniegaard, formand
Indenfor kartingmiljøet på Roskilde Racing Center kender alle Michael Kastaniegaard, meget aktiv både på banen men også organisatorisk. Han har gennem flere år været en del af Karting-sektionen og været med til at arrangere den populære træningslejr på Klippan. Michael var en bærende del af fusionen mellem ASK og Hedelands Motorklub, og tiltrådte i 2019 som formand efter CC Hansen.
Send en mail til Michael

Kenneth Saust, næstformand
Lige siden kørekortet blev erhvervet, har Kenneth Saust været aktiv indenfor forskellige grene af motorsporten – selvom Rally har været den primære overskrift. I dag er det især historiske rallybiler, der må lægge gummi og asfalt til, når Kenneth strækker højrebenet. I sit civile liv har Kenneth gennem mange år gjort sig dækbranchen, og også herigennem med stærke relationer til motorsporten.
Send en mail til Kenneth

Jac Nellemann
Har været medlem af ASK fra barnsben, da hans fader og tidligere ASK formand Vilhelm Nellemann meldte begge sine sønner ind i klubben. Jac havde en glorværdig aktiv karriere både i gokartsporten og banesporten inden han satte hjelmen på hylden for at pleje forretningerne. I de senere år har Jac igen været at finde på racerbanerne, denne gang i de historiske klasser med flotte resultater.
Send mail til Jac

Ivan Gren
Sport motorsportsfan og medvirkende til Jyske Banks engagement med Tom Kristensen i forbindelse med Le Mans. Ivan er kendt i sporten og erhvervslivet, og styrker ASK Hedelands bestyrelse med stærke administrative kompetancer.
Send mail til Ivan

Christoffer Østerby
Som en del af Østerby-klanen er Christoffer nærmest født ind i motorsporten. Hans far Kai Østerby tog licens på Roskilde Ring og blev da medlem af ASK. Hele Christoffers barndom foregik på racerbanerne, hvor også hans mor var aktiv, samt i familiens bilforretning i Holte. Christoffer har været medlem siden 1991, da han tog licens og aktiv frem til 2008. Sideløbende startede Østerby sin official karriere, hvor han har været løbsleder på Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) siden 2015.
Send mail til Christoffer