Julebanko og Nytårskur!

JULEBANKO:

Årets Julebanko i Roskilde blev et brag af et tilløbsstykke. 150 medlemmer med familie og venner var tilmeldt arrangementet som også indeholdt uddeling af medaljer og pokaler til årets klubmestre. Tak til Jan Thers og hustru Mona for en perfekt planlægning, og tak til Lars på Roskilde Tekniske Skole, for at lægge lokale til på Vilvorde. Også tak til vore mange loyale sponsorer der havde leveret ænder og masser præmier. De blev alle behørigt promoveret på storskærmen aftenen igennem. TAK!

NYTÅRSKUR:

Julebanko var årets sidste arrangement, og klubhuset vil være lukket indtil mandag d. 2. januar hvor sæsonen starter med klubbens Nytårskur. Alle medlemmer, officials og venner af klubben er velkomne. Dørene åbnes kl. 19:00.

ÅBNINGSTIDER I KLUBHUSET I 2023:

Som noget nyt vil klubhuset på Maglehøjen, i 2023, kun være åbent på mandage i ulige uger, i første omgang frem til sommerferien. Undtaget herfra vil være specielle arrangementer som evt. vil blive annonceret selvstændigt. De høje energipriser har også ramt ASKH, så vi håber på medlemmernes forståelse for nødvendigheden af dette tiltag.