Hæder til ASKH på DASU’s Repræsentantskabsmøde.

Lørdag den 19. november løb DASU’s Repræsentantskabsmøde af stablen. Repræsentantskaksmødet er så at sige DASU’s Generalforsamling, hvor alle medlemsklubberne mødes, og bl.a. godkender DASU’s regnskab og budget, og tillige stemmer om indkomne forslag til vedtægter og Reglement 1. 
Det er også her at DASU’s bestyrelsesmedlemmer vælges. Repræsentantskabsmødet er altså en væsentlig, og helt uundværlig, del af det demokrati som er grundlaget for en organisation som DASU.

Derfor er det selvfølgelig også en ret højtidelig dag. Så når alt det formelle og “kedelige” er færdigt, er Repræsentantskabsmødet en oplagt scene, for at hædre medlemmer, som har gjort sig særligt fortjent.

Her kom ASKH i rampelyset ved at modtage to af de allerfineste hæderspriser – og så var det også et ASKH-medlem, der trak en “joker” op ad ærmet.

Lene Jørgensen modtog DASU’s Hæderspris i Guld.

Lene Jørgensen har om nogen viet sit liv til motorsporten både i ind- og udland. Helt fra barnsben var hun med sine aktive forældre på Roskilde Ring, hvor hun kom helt tæt på motorsporten. Aktiv indenfor Gokart- og siden Rallysporten. Og var der brug for hjælp inden for andre grene af motorsport var hun klar.

Lene er utroligt hjælpsom og man bliver altid mødt med et smil. Hun har ivrigt og dedikeret være løbsleder for en lang række store Rally, og har organisatorisk været aktiv i flere klubber – senest ASKH. Hun har været med i både Rallyudvalg og Sikkerhedsudvalg, og har været med til at uddanne både officials, kørere og andenkørere i gennem en årrække. Tillige har hun i sin egen rallykarriere deltaget som co-driver på højt plan og vundet mange medaljer. En stærk og uundværlig klubånd og altid positiv tilgang til opgaverne, er det sporten har brug som forbilleder, og Lene er et forbillede, der fortjener respekt og anerkendelse for det hun har gjort for dansk motorsport. Og en hæderspris kan næppe være mere velfortjent.

Lene Jørgensen sammen med de øvrige modtagere af DASU’s Hæderstegn. Edvard Madsen, GGK (Sølv), Lone Baand Kristensen, FSAS (Bronze) og Niels Holst, SOMS (Sølv). Torben Bondesen, AAS (Bronze) kunne desværre ikke være til stede.

Lasse Karlshøj bliver Årets Rallytalent 2022

Lasse har deltaget i hele Dansk Super Rally i Klasse RC5 med stor succes i en Opel Adam, som er motorsvag i forhold til fabriksbilerne i denne klasse og tog tredjepladsen i klassen. Karlshøj har deltaget i mange Rally Special med flotte resultater og blev nr. 2 i RC5-klassen til DM Rallyshow Aalborg 2022 under DM-ugen.

Lasse er 21 år gammel og startede med rally i 2021 og har kørt stort set alle de løb der var muligt at køre i 2022 inklusive store rallys i udlandet – med gode resultater.

Lasse er en kommende topkører i rally, hvis han fortsætter på samme måde!

Lasse Karlshøj med beviset på Årets Rallytalent 2022. En udmærkelse Lasse selvfølgelig ikke kunne komme i nærheden af, hvis ikke det også var for Isabell Kvick, der er co-driver på bilen.

C.C. Hansen tog fusen på DASU og uddelte sin “egen” pris

I foråret modtog C.C. Hansen TOM K Prisen for sit mangeårige og utrættelige virke til gavn for hele dansk motorsport. Med prisen fulgte en check på kr. 20.000, og hedder man Carl Christian kan man selvfølgelig kunne ikke drømme om bare at tage ferie på en sydhavsø. Næh så er det langt sjovere at give checken tilbage til dansk motorsports fremtid. C.C. overrakte således checken til Jacob Nørtoft fra DASU’s Eliteudvalg til pleje af de helt unge talenter i kartingsporten.

Dansk Motorsport Award 2022 hvor C.C. Hansen får Tom K Prisen, her flankeret af Tom Kristensen og Felix Smith

Stort TILLYKKE til Lene og Lasse – og en stor TAK til vores allesammens C.C.