ASK Hedeland kåret til bedste sjællandske klub 2021 – helt uofficielt 🙂

Årets sidste kartingløb øst for Storebælt ”Klubrevanchen” blev afviklet lørdag den 30. oktober på Rødby Karting Ring. Løbet blev arrangeret i et samarbejde mellem SAK og RGKK.

Udover at præmiere vinderne i de enkelte klasser var der også arrangeret en egentlig konkurrence klubberne imellem. Hver deltager kører således point ind til ”klubkassen” via resultat i tidtagning, og heats. Herefter lægges det hele sammen, og deles med antal deltagere fra klubben. Klubben med det bedste gennemsnit vinder således Klubrevanchen.

ASK Hedeland stillede både med størst deltagerantal (ikke nødvendigvis en fordel i konkurrencen), OG lykkedes med at score det bedste gennemsnit. Derfor kunne ASKH’s deltagere med stolthed bringe vandrepokalen med hjem til Roskilde.

Tak til SAK og RGKK for et godt og nyskabende arrangement. ASK Hedeland planlægger at være stærkt repræsenteret – og at tage pokalen med hjem til Roskilde igen i 2022 😀

Flot efterårslys i Rødby.
Her er det Marc Alexander Reistrup på vej på banen. Marc gjorde sit til at pokalen kom hjem til Roskilde ved at gøre rent bord, og score max point, hver gang han var på banen.