Klubaften med Jan Magnussen

JanMagnussenJohnDeereASK og Hedelands Motorklub byder dig velkommen til dette unikke arrangement i Roskilde, hvor et af dansk motorsports helt store navne lægger vejen forbi.

 

Nogle kalder ham Kevins far, men de fleste racerkørere spidser ører, når navnet Jan Magnussen bliver nævnt. Et multitalent med et rat, en mand med fart i kroppen og en nærmest ustyrlig lyst til at få farten overført til noget med fire hjul.

 

Slog sit navn fast med tre verdensmestertitler i gokart, to i junior og et seniormesterskab, siden har highlights inkluderet et dominerende F3-mesterskab i England og halvanden sæson som F1-kører i sæsonerne 1997 og 1998.

 

Efter omskolingen fra formelbil til prototype hos Panoz, er Jan i dag fast mand på Corvettes fabrikshold og som altid deltager han i flere klasser. P.t. også ELMS med Formula Automobile og sit eget DTC team i de buldrende V8-racere, der ligger hans racerhjerte nært.

 

Denne aften bliver helt unik, idet prisen for at komme til foredraget inkluderer Jans egen bog “Racerkører – et håndværk”, der handler om at blive racerkører. Prisen for bogen er normalt 299 kr.

 

Prisen for foredrag og bogen “Racerkører – et håndværk” er 150 kr. 

 

Kun 100 pladser – så tilmeld dig i dag.  – KUN FOR MEDLEMMER AF ASK eller Hedelands Motorklub!

 

Klubaften tirsdag den 11. November 2014
Mødested: Roskilde Tekniske Skole, Køgevej 131, 4000 Roskilde
Klokken 18:00 Aftensmad – Forudbestilling med betaling senest den 4. november. Koster 100 kr.

Klokken 19:00 Jan Magnussen fortæller om sin karriere, med billeder og videoer på storskærm.

 

Som noget nyt giver vi denne aften ordet kort til et af de unge talenter, så før Jan Magnussen går på, kommer Markus Mose til at holde et kort oplæg. Tanken er, at vi gerne vil støtte de unge talenter. Og det vil vi gøre ved at give dem ordet til klubaftenerne.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig kun til foredrag for 150 kr. eller kombinere foredraget med en hyggelig middag i sportsligt selskab for i alt 250 kr.
Du tilmelder dig ved at indbetale de 150 eller 250 kr. senest den 4. november på ASKs konto i Sparekassen Sjælland: 0545 – 0000196091, husk at skrive dit navn i forbindelse med betalingen. Betalingen inkluderer aftensmad samt én drikkevare i form af et glas rødvin, en øl eller en sodavand.
Følg Jan Magnussen på facebook og besøg hans hjemmeside:

www.janmagnussen.dk

https://www.facebook.com/pages/Jan-Magnussen/120145504723828