ASKH’s Vintergokart er klar igen – NU med holdkonkurrence

ASK-Hedelands Vintergokart
på Power Racing Gokart Akademi
24. januar, 14. februar og 14. marts 2022

ASK-Hedeland inviterer igen til vintergokart på Power Racing i Herlev. Som tidligere år vil der være både voksen- og ungdomsturnering. 

Voksenturneringen for de 17 til 99 årige:
24. januar fra kl. 18:30 – 20:00, 14. februar og 14. marts kl. 18:15 – 20:00 (Bemærk nye tider)
Der køres 3 afdelinger, hvor der hver gang vil blive kørt 4 gange. En gang træning, en tidtagning, start i første heat efter tidtagningen, start i andet heat modsat resultat af tidtagning. Den der har flest point når vi har kørt sidste afdeling, vil være vinder af ASK-Hedelands Vinter Voksenturnering.

Holdkonkurrence for alle deltagere:
Som noget nyt i 2022 laver vi også en holdkonkurrence, hvor der blandt deltagerne kan laves hold indenfor, eller på tværs af de 2 turneringer. En kører kan deltage på ét hold, og et hold består af 2 kørere. “Team MOR+SØN” kunne således være eksempel på et team med en deltager i hver konkurrence  Holdet inkasserer begge køreres point. Holdet med samlet flest point, efter sidste afdeling, vinder holdkonkurrencen. 

Deltagere:
Alle ASKH-medlemmer kan deltage uanset køn. Regler hos Power Racing er til enhver tid gældende. Godt humør er et must, protester samt sure opstød modtages ikke 😊

ASKH forbeholder ret til at aflyse eventet ved for lille tilslutning, eller hvis eventet ikke kan gennemføres på grund af Corona eller anden Force Majeure. Alle tilmeldte får selvfølgelig pengene tilbage, hvis der aflyses.

Sted: Power Racing Gokart Akademi, Lyskær 7, 2730 Herlev
Pris for hele turneringen: kr. 995,-

Tilmelding og betaling via følgende link:

Klik på “Tilmeld” via links herunder:

UNGDOMSTURNERING                                VOKSENTURNERING

Eventuelle spørgsmål vedr. ovenstående kan rettes til Bjarne på tlf.: 21 22 13 32