Klassisk efterårsrace og Rotax SM på Roskilde Racing Center

I weekenden den 25-26/9 prøver ASKH igen at gøre det en smule anderledes. 

Lørdag kører vi således endagsløb, som slet ikke tæller til noget som helst, udover dagens resultat – og de fine præmier – OG så naturligvis race for racets skyld + MAX hygge i løbet af dagen.

Der er først og fremmest inviteret til Klassisk Karting. Her er det gokarter fra kartsportens guldalder, med luftkølede 100cc motorer og uden omdrejningsbegrænser; altså +20.000 rpm. Chaufførerne: Ja, de fleste er de samme som kørte dengang de klassiske kart var nye – men bare rolig; de har ikke glemt, hvordan der gives gas 😉 – og det bliver helt sikkert spektakulært.

SPEKTAKULÆRT bliver det også i de 3 gæsteklasser. I Cadett Mini og Cadett Junior udfolder kartsportens yngste kørere deres talent i kampen om årets fineste pokaler.

Pga. manglende interesse har vi desværre været nødt til at aflyse DASU KZ. Så de spektakulære stående starter må vi have til gode til en anden gang.

Dagen slutter med hygge og fællesspisning for kørere, mekanikere og officials til den beskedne sum af kr. 100,- pr. deltager (officials er naturligvis gratis) – og mon ikke vores klassiske deltagere har nogle røverhistorier at dele ud af, fra deres mange år i sporten 😊

Søndag er det tid for en lidt mere traditionel afdeling af Sjællandsmesterskabet for Rotax, som det blev efterlyst af klubbens mange Rotaxkørere i foråret. Så her kan forventes flotte felter. OG søndag er der igen gjort plads til Cadett Junior – og også her med flotte præmier. Cadett Junior har altså alle muligheder for godt race på RRC i weekenden.

Skal du være med, kan du se tillægsregler på DASU’s hjemmeside via disse link, hvor du selvfølgelig også tilmelder dig: Lørdag tilmelding her, og søndag tilmelding her

Pokalerne der køres om er til at få øje på 😊