Træning under COV-19 – ændret 01-07-2021

De nuværende Corona forsamlingsreglerne gør det muligt for os at udnytte vores banegodkendelsen fuldt ud – det betyder at op til 34 kørere på Roskilde Racing Center ad gangen.
MEN – husk fortsat at holde afstand. Der må desuden kun være 500 til stede ad gangen, hvilket ikke forventes at give problemer. Banelederens anvisninger skal naturligvis som altid følges. 

Covid-19 har været yderst besværligt at arbejde med, men har også tvunget klubben til at gå nye veje, og bl.a. indføre digital tilmelding. Den digitale tilmelding kan/kunne afskaffes i takt med at Covid-19 restriktionerne lempes. Men den digitale tilmelding har vist sig nyttig på anden vis, og bl.a. givet banelederen mere tid til – at være baneleder. Derfor fortsætter vi med digital tilmelding. Læs herunder hvordan det foregår.

TRÆNING FOR ALLE
ALLE skal digitalt forhåndstilmelde sig og betale for træning.

Er du ASKH-medlem?
Så kan du tilmelde dig via vores medlemsapp; ForeningLet (som du henter der hvor du normalt henter dine app’s).

Er du IKKE ASKH-medlem eller ønsker du ikke benytte ForeningLet appen?
Så kan du tilmelde dig via den grønne boks længere nede på siden.
Har du ikke årstræningskort, skal du betale for din Dagstræning forud, samtidig med din tilmelding.

HUSK – AT HOLDE AFSTAND I PIT OG RYTTERGÅRD !!!!

CORONAREGLER
Vi følger DASU, DIF og Sundhedstyrelsens retningslinjer for udendørstræning.

FORHÅNDSTILMELDING
NB! Du skal fra 1. maj 2021 igen melde dig hos banelederen inden du kører ud og træner.

Tilmeld dig – KLIK HER

Du modtager en mail ved tilmelding, som kvittering på at du har tilmeldt dig træning.

NB! Tilmelding åbner dagen før træningen kl. 10. Du er forhåndstilmeldt, når du har modtaget en kvittering via mail på din tilmelding.

AFBUD – AFMELDING
Kan du ikke komme alligevel, så meld afbud – hurtigst muligt – så en anden kan få din plads. Det gør du enten via Medlemsportalen eller App – klik her , via mail til Saltoft@mail.dk eller SMS til 26613751.

NB! Dit afbud er VIGTIGT – vores digitale tilmelding giver automatisk din plads videre til en på ventelisten så flest mulige kan komme ud og træne.

VENTELISTE – 5 pr. gruppe
Der er mulighed for at komme på venteliste, hvis din gruppe er fuldt tilmeldt. Når en anden af din kart-kammerater er flink, og husker at afmelde sin tid, vil den første på ventelisten blive tilbudt pladsen automatisk, og får automatisk tilsendt en mail.

Vi er forsøger hele tiden, at følge med i ændringerne omkring Corona og tilpasse rammerne for vores træning – og de har indtil nu være mange – så hav tålmodighed med os!!!

NB! Når du får tilbudt en træningsplads fra ventelisten har du 2 timer til at besvar og betale ellers går det videre til den næste.

KØB ÅRSTRÆNINGSKORT
Har du endnu ikke købt et årstræningskort til RRC, kan du købe det via hjemmesiden – DU KAN IKKE KØBE ÅRSTRÆNINGSKORT HOS BANELEDEREN – brug derfor følgende link: http://ask-hedeland.dk/priser-paa-traeningskort/

LICENS 
Har du styr på din licenser? Det er IKKE kun køreren der skal have licens, er du far, mor eller hjælper, der skal assistere køreren på banen, skal du have en mekanikerlicens (forsikringskrav).
HUSK din gule vest, hvis du skal ud på banen (eller lån en af banelederen). NB! Sørg for at din mekanikerlicens bliver registreret i tårnet første gang du er på banen.

KONTAKT TIL BANELEDER
Vi ændre pr. 1. maj 2021 så du igen skal melde dig hos banelederen inden du kørere ud og træner. Du finder banelederen enten i en orangevest i pitten eller i tårnet!!!

HUSK – HOLD AFSTAND OG VIS HENSYN – det gælder i særlig grad Banelederen – vi har ikke så mange af dem så dem skal vi passe ekstra på😉.

AFVIKLING AF TRÆNING
Reglerne er at du træner i den gruppe du har tilmeldt dig. Der sendes max 34 kørere på banen ad gangen (banegodkendelsen) og mekanikkere og kørere SKAL holde sig til denne gruppe hele dagen. Såvel før under og efter de enkelt træningspas.

HUSK venligst at rydde op efter dig selv, inden du forlader RRC, så ikke banelederen skal bruge tid, efter du er gået.

Til tirsdags- og torsdagstræning kan der max. være 34 i hver af de 2 grupper  fra 15:30-18:00 (porten åbner ca. kl 15:15).

 • Første gruppe: 15:30 – 15:45
 • Anden gruppe: 15:45 – 16:00
 • Første gruppe:  16:30 – 16:45
 • … og sådan fortsætter vi fra halv til hel ind til kl. 19:00.

Til lørdagstræning tilbyder vi op til 80 kører i alt fra 10:30-17:00 (porten åbner ca. kl 10:15).
Beneleder opdeler som han/hun finder det hensigtsmæssigt, men typisk i grupper således:

 • Første gruppe: 10:30 – 10:45
 • Anden gruppe: 10:45 – 11:00
 • Første gruppe:  11:30 – 11:45
 • … og sådan fortsætter vi fra halv til hel ind til kl. 17:00.

Der trænes som udgangspunkt i følgende grupper:
– Tirsdage:
  SMALLE dæk juniorklasser + BREDE dæk juniorklasser 
– Torsdage:
  “Junior/Senior brede dæk uden gear” +  “Senior brede dæk MED gear”
– Lørdage:
   SMALLE+BREDE dæk Juniorklasser + Seniorklasser med og uden gear

NB!  Lørdage er træning for alle, men vetoretten for smalle dæk vedr. samkørsel falder væk (baseret på erfaringerne fra 2020). Smalle dæk SKAL derfor kunne træne med de øvrige juniorklasser. BANELEDEREN har som altid det endelige ansvar for afviklingen.

OPSTILLING PÅ RRC I SKRUEOMRÅDE:

 • Ingen adgang for biler i PIT og udkørselsområde – skruepladser på p-plads og græs (HUSK underlag) – 2 meter mellem skruepladserne..
 • Grupperne lukkes ind i PIT område i de gruppe I skal køre i. (Se tegning over områder klik her)
 • Udkørsels område skal forlades efter endt træning – returner til skrueplads på p-plads og græsset.

Mange motorsport hilsener
ASK Hedeland – Karting sektionen