Træningskort – priser

Her kan du læse om hvilke træningskort vi tilbyder til vores træninger på Roskilde Racing Center (RRC), både hvis du har din egen kart og hvis du endnu ikke har.

Jeg har min egen kart:

Når du ønsker at træne på Roskilde Racing Center (RRC) er det 2 forholde du skal have styr på ud over din egen kart:

  1. Du være medlem af en klub under DASU, og have en gyldig gokartlicens. Din grundlicens hos DASU er den del af dit klubmedlemsskab, når du melde dig ind i ASK Hedeland får du automatisk en grundlicens.
    Læse mere om medlemskab af ASK Hedeland – klik her
  2. Inden du kan deltage i vores træning på RRC skal du betale en træningsafgift til ASK Hedeland for deltage i  vores træning på RRC.
Medlems service
Er du ASK Hedeland medlem spring køen over – køb dit årstræningskort her og nu!!!

Hjælp dig selv og vores Baneleder – vær klar til træning når du møder op på RRC. Kvittering her fra siden er dit foreløbige Træningskort så – Husk – Pasbillede til først træning så vi kan produce dig et rigtigt årstræningskort.

Klik på et af de 3 link nedenfor alt efter hvad du har brug for – du kan betale med Dankort.

På Roskilde Racing Center kan du vælge mellem følgende trænings-kort (prisen er for en hele sæson):

 Træningskort (Alle priser i danske kroner)  ASK Hedeland medlem Øvrige klubber
 Årstræningskort – mini / junior – tirsdag 1.000,00  Køb – klik her 1.500,00
 Årstræningskort – mini / junior – tirsdag + lørdag 2.000,00 Køb – klik her 3.000,00
 Årstræningskort – Junior – tirsdag + torsdag + lørdag 2.000,00  Køb – klik her 3.000,00
 Årstræningskort – voksen – torsdag + lørdag 2.000,00 Køb – klik her 3.000,00
 Dagtræningskort  200,00 300,00
NB! Du kan godt købe et årstræningskort når du er prøvemedlem, men du kan kun benytte det så længe din prøvelicens gælder. Det betyder, at hvis du skal bruge årstræningskortet fyldt ud, skal du genindmelde dig i ASK Hedeland, når prøvemedlemsskabet udløber.

Endagslicens
inkl. forsikring og træningskort gælder for medlemmer/ikke medlemmer:  350,00/450,00 Endagslicens udstedes kun LØRDAG til de to sidste træninger, kl. 15:30-16:00 og kl. 16:30-17:00 – såfremt der er tilstrækkelig plads.

Tirsdag og torsdag udstedes ingen endagslicenser. Der kan efter aftale med baneleder dispenseres fra ovenstående, såfremt dokumentation i form af tidligere kartinglicens kan fremvises.

NB! Du må KUN løse 3 ENdagslicenser på et år.

På særlige dage med udvidet træningstid kan prisen på dagtræning variere fra ovenstående.

Du har mulighed for på træningsdag hos banelederen på RRC, at købe Årstræningskort og Dagtræningskort, du kan betale med MobilePay, Dankort eller kontanter.

Har du ikke egne kart endnu:

Har du endnu ikke din egen kart har vi et par muligheder vi kan tilbyde dig for at du kan afprøve om kartsporten er noget for dig.

Kartskole (ungdom under 18 år)
En person der er under 18 år, og som endnu ikke er medlem af ASK Hedeland, kan efter aftale med Karttrænerne deltage i tirsdagstræningen.

Inklusiv i prisen er :
Prøvemedlemskab, dagstræningskort, personlig karttræner, lån af racerkart i passende størrelse, hjelm, handsker, kørerdragt, ribbensbeskytter og kørerstøvle.

350,- kr. pr. gang og max 3 gange indenfor de 3 måneder som prøvemedlemsskabet gælder. Herefter skal køreren ud og finde egen kart. Vi hjælper gerne med råd og vejleding, men det er køreren selv, der står for indkøb og vedligeholdelse.

Klik her for at læse mere

Test af racerkart (voksen over 18 år)
En person der er over 18 år, og som endnu ikke er medlem af ASK Hedeland, kan efter aftale med Karttrænerne deltage i de 2 sidste træninger om lørdagen kl. 15:30 -16:00 og kl. 16:30-17:00.

Inklusiv i prisen er :
Eventuelt Prøvemedlemskab, dagstræningskort, personlig karttræner, lån af racerkart, hjelm, handsker, kørerdragt, ribbensbeskytter og kørerstøvle. Vær opmærksom på at prøvemedlemskab kun tegnes af personer, der ikke tidligere  har været medlem af en DASU klub (i nyere tid).

550,- kr. pr. gang og max 2 gange indenfor 3 måneder som prøvemedlemsskabet gælder. Herefter skal køreren ud og finde egen kart. Vi hjælpe gerne med råd og vejleding, men det er køreren selv, der står for indkøb og vedligeholdelse.

Klik her for at læse mere

Hvilke klasser træner hvornår?
Vi har udarbejdet en tabel der præsenter hvem der træner hvornår.