Julebanko 2020

Kære alle ASK-Hedelands medlemmer

I får her muligheden for at deltage i vores traditionelle Jule-Banko i et nyt format. Vi har i år set os nødsaget til at tage utraditionelle metoder i brug, for at kunne fastholde en af vores store traditioner her i klubben da vi synes at det sociale i vores klub er vigtigt. MEN – på grund af den nuværende situation omkring COVID-19, bliver det en smule utraditionelt, da vi bliver nød til at være sammen, hver for sig.

Så i den forbindelse arrangerer vi i stedet for ”Drive-in” Jule-Banko på Dyrskuepladsen i Roskilde d. 30/11-2020 kl. 19:00. Der er indkørsel via hovedporten på Darupvej, som bliver åbnet kl. 18:00.

Som sædvanligt spiller vi om rødvin, på rækkerne, og juleænder, på hele pladen. Men som noget nyt, i stedet for Amerikansk Lotteri, vil der være lodtrækning om flere fantastiske sponsorgaver på de fremmødte nummerplader.

Prisen for at deltage i dette herlige arrangement, hvor I har muligheden for vinde både rødvin, juleand og en masse andre gode sager med hjem er……

 Kr. 150,00 incl. 4 sæt spilleplade á 4 banko-plader til 10 banko-spil.

Tilmelding  – SE NEDERST på denne side!

Lidt praktiske oplysninger:

  • Der er toiletter på pladsen…!
  • Arrangementet forventes at tage ca. 2 timer…!
  • MAX. DELTAGERANTAL PÅ 80 BILER, SÅ MELD JER TIL I GOD TID…!
  • PAS PÅ HINANDEN – hold afstand og hyg jer sammen hver for sig.
  • Hent denne invitation til køleskabet hjemme ved at KLIKKE HER

 

HUSK: Skriveunderlag, skriveredskaber, lygte, tæpper og forplejning f.eks. kaffe og kage (vi kan desværre ikke tilbyde at salg af mad og drikke i år)

Med venlig hilsen Banko-udvalget 😁

KLIK HER for tilmelding – hvis ovenstående “boks” ikke virker i din browser.