Viggo Trophy 2018

Det traditionsrige Viggo Trophy blev afgjort 21. juli 2018 læs mere her. 

Det blev en spændende finale, hvor Kasten Jerichau på all sidste omgang måtte aflevere første pladsen til Michael Bærensen. Du kan her læse en kort beretning fra de 2 kombetanter.
Løbsledelsen – Flemming og Bjarne havde proklameret en hård linje fra start, hvor protester var badlyst så der var INGEN der tur rør hinanden i finalen.

Karsten lage følgende opdatering på ASK Hedelands facebook side, kort efter han var kommet i mål:

“…Hård dag på jobbet 🤪😜🏎💨🏁
P8 på tiden ( skulle lige igang efter 3 ugers ferie ), P2 heat 1, P1 heat 2, Starter P1 i finalen
Har den sygeste/sjoveste fight med Michael Bærensen
Fører til næst sidste omgang ender P2
Tak for kampen 😀👍🏎💨🏁
Til alle mand…”
Kasten Jerichau

Michael Bærensen havde følgende oplevelse dagen og finalen:
“…Lørdag den 21. juli kørte jeg tidligt på gokartbanen i Hedeland og skulle gøre min egen gokart klar. Jeg var der 8:30, Michael Kastaniegaard og Bjarne gik og gjorde klubbens gokarter klar og jeg spurgte hvad de lavede. Der skulle køres Viggo Trophy i dag, så banen var først klar til almindeligt træning kl. 12:30.

Jeg troede først det var næste weekend det skulle køres og spurgte, om jeg ikke kunne være med og det kunne jeg godt.

De mødtes til morgenmad kl. 9:00, man skal være fyldt 40 år for at deltage og vi var 18 deltagere, og jeg tror jeg var en af de yngste deltagere og jeg er 44 år, men jeg skal da lige love for, de andre ikke har glemt hvordan man køre gokart. Vi skulle køre en tidtagning og første heat og andet heat i udlejningskarterne.

Der blev trukket lod om gokarterne og vi byttede for hver heat. Der blev godt nok gået til stålet og der var ikke nogen der blev lukket forbi – Super sjovt ræs.

I finalen gik de 6 bedste videre sammenlagt fra heat 1 og 2. Finalen skulle køres i klubbens gokarter og jeg skulle starte som nr. 4. Vi fik at vide, hvis vi rørte ved hinanden, røg vi ud. Starten gik og jeg fik taget en placering der, så lå jeg og kæmpede med Henrik et par omgange før jeg fik presset mig forbi. Så skulle der køres op til nr. 1 og det var Karsten fra Viadukten og han havde vist heller ikke glemt hvordan man kører en gokart. Hver gang jeg kom op på siden af ham, bremses han lige en halv meter senere, det var en super god kamp, uden at vi rørte hinanden, men det var godt nok tæt på mange gange og til sidst lykkes det alligevel at få mig presset forbi og jeg vandt.

Stor tak til Karsten for det ræs, det var super sjovt og der er sådan noget kørsel, der gør det ekstra sjovt at køre gokart.

En rigtig god dag og kan klart anbefales til andre at deltage i fremover…”

Med venlig hilsen
Michael Bærensen

 

Resultatlisten herunder må også meget gerne komme på:

 1. Michael Bærensen
 2. Karsten Jerichau
 3. Rolf Magnussen
 4. Jacob Skallergaard
 5. Lars Kruse
 6. Henrik Bach Hansen
 7. Jesper Giørts
 8. Jesper Juul Pedersen
 9. Henning Klærke
 10. Michael Kastaniegaard
 11. Niels Peter Dahl
 12. Henrik Spellerberg
 13. Freddie Nielsen
 14. Finn Louring
 15. Tim Nellemann
 16. Christoffer Østerby
 17. Peter Kierkegaard

Her følger en række billeder fra en super dag

I rapporterne fra arrangementet er der ikke nævnt noget om de herre i dette “crew” blev fodret, men det er jo også forbudt 🙂