Tim Svanholt siger farvel til DM rally

Beslutningen er taget, Tim Svanholt har sat sin Mitsubishi Lancer Evo X til salg og der er ikke udsigt til at den skal erstattes foreløbig.

DSC_9356Der ligger mange overvejelser bag denne beslutning ligesom der også er flere årsager til beslutningen – dog er de primære årsager, en stigende travlhed i virksomheden Svanholt Automobiler samt en vis mæthedsfornemmelse af, at dyrke sporten på eliteplan.

– Med mere end 200 rallies i rygsækken, nogle år med banesport samt en barndom med aktive forældre indenfor sporten, har motorsporten altid været en stor del af mit liv og jeg glæder mig enormt over alle de fantastiske oplevelser den har givet mig, samtidig føler jeg også, at tiden er inde til at have større fokus på andre ting i livet, udtaler Tim Svanholt.