Tilmeld – træning – lørdag

Du har måske læst eller hørt at forsamlingsforbuddet er hævet fra 50 til 100 personer, men det ændre desværre ikke så meget på vores rammer for træninger. I de nye retningslinjer lægges der nu vægt på, hvordan de 100 personer samles geografisk – der står bla. “…det vil heller ikke være lovligt at afholde arrangementer mv. med flere end 100 deltagere, hvor deltagerne nok er spredt over et større geografisk område, men hvor deltagerne fortsat krydser hinanden under arrangementet…”

Fra myndighederne er der lagt vægt på, at vi MAX er 100 samlet på et geografisk område. Vi skal betraget jer som EN gruppe og det er inklusiv mekaniker – det er en lille stramning i forhold til hvad vi har gjort tidligere. Eneste ændring er at vi åbner for opstilling af skruepladser i den indre “gård” på RRC – men du SKAL holde 1 meter til nærmest gruppe på 2 personer. Er der for mange kan du blive der henvist til parkeringsplads/græs-arealet af banelenderen.

Vi fortsætter derfor med forhåndstilmelding til træningerne, da vi skal kunne dokumenter hvor mange vi er til træning.

NB! Max 1 kartkører og 1 mekaniker inden for hegnet på RRC gælder statdig for at give så mange som muligt mulighed for at træne.

Skal du være sikker på at kunne træne anbefaler vi, at du forhåndstilmelder dig til vores træninger. Du er først forhåndstilmeldt, når du har modtaget en mail som kvittering for din deltagelse.

Træningen er for alle også ikke ASK Hedeland medlemmer med eller uden årskort. Ikke medlemmer kan ikke benytte vores App til forhåndstilmelding, men skal benytte de link der er her på siden.

Vi følger DASU og DIF’s retningslinjer for udendørstræning.

 • At man ikke må samles flere end 100 personer
 • At man skal holde afstand på 1 meter
 • At man skal have stor fokus på håndhygiejne
 • At man begrænser fysisk kontakt
 • At man ikke hoster eller nyser på andre
 • At man skal holde sig hjemme, hvis man er sløj – også ved milde symptomer
 • Max 1 kartkører og 1 mekaniker inden for hegnet på RRC

AFVIKLING AF TRÆNING
Reglerne er at træning kun må ske med et max antal kørere på banen ad gangen samt, max en mekaniker/pårørende pr. kører må være til stede indenfor det inderste hegn på RRC.
Vi har valgt at tilbyde træning i de grupper vi allerede bruger til træning.

Til lørdags træning tilbyder vi max 25 i hver af de 3 grupper at træne fra 10:30-17:00 (porten åbner kl 10:00). Vi kørere efter den vi aftalt aftalte på generalforsamlingen:

 • Smalle dæk: 10:30 – 10:40
 • UDEN Gear: 10:40 – 10:50
 • MED Gear:   10:50 – 11:00
 • … og sådan fortsætter vi fra halv til hel ind til kl. 17:00.

Opstilling på RRC i skrueområde – de første med varevogne og trailer i inderest “gård” ved PIT-udkørsel – resten på parkeringspladsen (HUSK underlag). HUSK 1 meter mellem her skrueplads

FORHÅNDSTILMELDING
Er du ikke medlem af ASK Hedeland kan du kun  forhåndstilmelding /afmelding via de link du finder her på siden.

Gruppe 1 – Kører du “smalle dæk” klik på “Tilmeld” her i boksen:

Gruppe 2 – Kører du “UDEN gear” klik på “Tilmeld” her i boksen:

Gruppe 3 – Kører du “MED gear” klik på “Tilmeld” her i boksen:

Du modtager en mail ved tilmelding, som kvittering på at du har tilmeldt dig træning.

AFBUD – AFMELDING
Meld afbud så hurtigt som muligt så en anden kan få din plads – enten via Medlemsportalen eller App – klik her , via mail til Saltoft@mail.dk eller SMS til 26613751.

VENTELISTE – 5 pr. gruppe
Der er mulighed for at komme på venteliste, hvis din gruppe er fuldt tilmeldt. Når en anden af din kart-kammerater er flink og husker at afmelde sin tid fra vil den første på ventelisten blive tilbudt pladsen automastisk og sendes automatisk en mail.

Vi er forsøger hele tiden, at følge med i ændringerne omkring Coronas og tilpasse rammeren for vores træning – og de har ind til nu være mange – så hav tålmodighed med os!!!

Mange motorsporthilsener

ASK Hedeland