Saust til Eifel Rally Festival

I dagene 21-23/7 var der deltagelse fra ASK-Hedeland i en af Europa’s absolut største historiske rallyevents, Eifel Rallye Festival. Det var Kenneth og Oliver Saust der var kørt til det sydvestlige Tyskland for, som eneste danske mandskab, at prøve Corolla’en af i det imponerende arrangement.

Rallyet afvikles under vingerne af organisationen “Slowly sideways” og er et opvisningsløb over mere end 100 km hastighedsprøver i den fantastiske natur i området syd for Nürburgring. I årets, iøvrigt fuldtegnede, arrangement var der imponerende 150 deltagende mandskaber hvoraf mere end 60 deltog i biler af gruppe B og S kategorien.

Feltet er en demonstration af stort set alt hvad der har kørt rally i nyere tid, og ofte med legendariske rallykørere bag rattet. I feltet kunne man blandt opleve tidligere verdensmestre som Walter Röhrl, Stig Blomquist og Micki Biason. Årets Eifel Rally Festival blev vejrmæssigt en blandet fornøjelse for deltagerne med relativt høje temperaturer, men samtidig regnskyl af næsten tropisk karakter.

Til trods for det var der mødt mange tusinde begejstrede rallyfans op i både serviceområde og ude på prøverne. Det var første gang at Saust Motorsport var i aktion med Corolla’en efter (endnu) en større renovering og efter at den nu fremtræder som da den kørte sit første rally i 1976. Kenneth og Oliver havde til anledningen inviteret Jan Thers med som “teamboss”, og den rolle udfyldte han til fulde.Eifel 2016 Ks (141)