Rotax Grand Finals – DD2 – Christian Sørensen – Viceverdensmester

Lidt sent, men her kommer et lille indlæg om Christian Sørensen (ASK-Hedeland + Viadukten) flotte præstation til Rotax Grand Final på Circuito Internazionale di Napoli i Italien

ASK Hedeland var igen i år repræsenteret af et medlem til Rotax Grand Final – årets begivenhed for Rotax kører – denne gang Christian Sørensen. Han stillede til start i DD2 MAX klassen.

rmcg_2016

Et felt på i alt 72 deltager fra det meste af verden,  alle sammen specialister i DD2 og vinder af deres lands mester Rotax challanges serie.

Christian var meget konstant med i toppe af sine heat med to 2. pladser i de førte heats og en 4 plads i sidste indlede heat. Det rakte til en startplads, som nr. to i pre-finalen. Finalen blev kørt i højt temp med mange fine kampe – uden de helt stor svine streger bland de forreste. Den meget spændende finale blev fulgt af flere fra vores klub under vores eget klubløb med ASK Hedeland deltagelse helt i front – ja faktisk ind i mellem som nummer 1. Efter fantastisk flot kørsel både i de indledende heats og naturligvis i finalen, hvor han absolut viste de kvaliteter, der gør en Viceverdensmester og fortjent sølvmedalje i verden største gokart arrangement med mere end 288 kørere for delt på 6 forskellig klasser.

Er du blevet friste til at se kart video, så dækkes en Rotax Grand Finals massivt via livestreaming.
KLIK HER for at se DD2 finalen  Du skal klikke på “Saturday – sabato…”  “spole” ca. 6 timer inde i “livestreaming” fra lørdag for at følge Christian.

Vil du bare læse mere om Rotax Grand Finals så er det her du skal klikke

Stort tillykke til Christian og hans far/supermekaniker Torben ønskes af ASK Hedeland gokart.