Roskilde Open – Weekenden den 2.-3. juni

Næste begivenhed på Roskilde Racing Center  – Roskilde Open den 2.-3. juni 2018

Det bliver en weekend der står i motorsportens tegn. Masser af race for både 2 og 4-hjulede racere. Nysgerrige med benzin i blodet kan prøve en ægte racerkart. Og har du brugt grej, der skal sælges, kan du være heldig at finde en køber på weekendens stumpemarked.

Kartsporten skal promoveres – det gør vi bedst ved godt race!

Alle kartklasser inviteres til at vise hvordan det bedst gøres. Vi skal blandt andet finde vindere i samkøringsklasserne DM Senior og DM Junior (Rotax og DASU-klasser i race på lige vilkår).

Road Racing

Når ikke vi kører gokart står vores venner fra Hedelands Motorklub for at arrangere DM i Mini Road Racing. Se de små motorcykler i spektakulær stil på landets bedste gokartbane.

Prøv en racerkart

Ind imellem bliver der mulighed for, at interesserede kan prøve kartsporten ved en tur i en af vores klubkarter. Vi forventer, at klubbens medlemmer vil være behjælpelige med at sætte nye medlemmer ind i kartsporten, så alle får en god oplevelse.

Rallybiler

Klubbens rallykørere udstiller biler. Få en snak med kørerne, og hør nærmere om denne spændende del af klubbens aktiviteter.

Lørdagen afsluttes med helstegt pattegris, samt andet godt fra grillen til alle + hygge og røverhistorier.

Læs mere om weekendens program og reglement her

Klik her for at tilmelde dig, eller se her, hvem der allerede er tilmeldt.