Rally Test Dag d. 1.April 2017 – Og så er det ikke engang aprilsnar.

Hele 63 deltager var der anmeldt til klubbens rallytest dag, en imponerende blanding af både rally- og klubrally kørere, og en del helt nye klubrally kørere også – det tegner jo godt for nyt blod i sporten.

På dyrskuepladsen var der arrangeret en prøve der med et par ekstra chikaner blev brugt både til klubrally og till rallykørerne. Og den gode gamle Syv Holme prøve var blevet fundet frem som dagens ”rigtige” rallyprøve. På dyrskuepladsen var der skiftevis køretid til begge kategorier og på Syv Holme fri kørsel det meste af dagen.

Arrangementet var præget af rigtig lækkert lunt forårsvejr med en smilende sol fra oven og alle tilstedeværende, både officials, deltagere og rigtig mange tilskuere havde en dejlig dag hvor der også var tid til at udveksle historier og hilse på gamle venner og bekendte i sporten. Også fra Jylland var der flere fremmødte, ikke mindst den flerdobbelte DM vinder Ib Kragh havde taget turen over for at teste bilen inden det går løs med første DM afdeling i Tyskland om 14 dage.

Så alt i alt – endnu et godt og vellykket arrangement i ASK/Hedeland regi.

/Jørgen Turking

(tekst & billeder)