Officialkursus (OF615-kursus) – alle der har deltaget får en fordel!!!

Vi afholder officialkursus, et såkaldt OF615-kursus:

Lørdag den 18. marts 2017 kl. 10:00 til ca. 15:00
Roskilde Racing Center 1. sal.

Selvom du på nuværende tidspunkt ”bare” vil køre, så er det en rigtig god idé at få en officiallicens nu. Det skal blot tages én gang og gælder langt ind i din pensionsalder. Min udløber i 2040, det du får udløber sikkert først i 2050.

En OF615 er alle karting-officiallicensers grundlag. Så selvom du ikke lige nu har mulighed for at være baneleder, har du grundlaget klar til yderligere kvalificerende licensgrader.

Dette kursus kvalificerer dig til, udover at være baneleder også til mange andre gøremål på en gokartbane, lige fra flagofficial over baneassistent til adgangskontrol.

Du får som kører eller mekanikker indsigt i hvilke regler vi kører efter og det give dig/jer en fordel frem for de øvrige på banen.

Er du fra en anden del at vores sport (ikke gokart) så er du også MEGET velkommen til at deltage.

Tilmelding:
til Dennis Stochholm pr. telefon 26 25 05 48 evt. pr. SMS, eller pr. email: stochholm@gmail.com – anfør navn og evt. ID-nummer.
Ring gerne for yderligere oplysninger.

Din forberedelse: ingen! Men download evt. Reglement 6 fra dasu.dk til din iPad eller laptop og tag den med. (Husk at lade op, og evt. tag strømforsyningen med).

Husk også det gode humør, og forbered dig på at lære noget, både fra de øvrige kursister, og forhåbentlig også fra underviseren.

Jeg garanterer at ALLE består kurset, fordi som punkt 1 at i er engagerede, og punkt 2 at det er en god underviser – nemlig mig

stor hilsen Dennis Stochholm

PS: Klubben giver naturligvis frokost og drikkevarer, og jeg tager også basser med til formiddagskaffen.