Kør i F1-stjernernes hjulspor

Går du med drømmen om at blive verdensmester i Formel 1, får du chancen den 24. marts, på Roskilde Racing Center. Alle Formel 1 kørere starter i kart-sporten, og den lokale DASU klub ASK Hedeland starter i 2016 en kartskole for de 12 til 18-årige.

Kort efter Kevin Magnussens F1-sæsonstart i Melbourne, åbner hans danske klub ASK Hedeland en ny kartskole i Roskilde. Her kan unge mellem 12 og 18 år starte deres racerkarriere, og den 24. marts er der åbent hus med gratis deltagelse.

Rendyrket ræs
Racerskolen bliver holdt på Roskilde Racing Center, og her er der fokus på sporten i børnehøjde. De introduceres til sporten af kart-trænere, der har mange års erfaringer samt træneruddannelse fra DASU. Den 24. marts bliver det en introduktionsdag, hvor børn og forældre kan lære mere om at gå til karting.

Gå til karting
Åbent hus arrangementet er en kickstart til “Gå til ​Gokart”, hvor du for en fast månedlig ydelse får tre gange træning samt et løb, hvor du automatisk deltager i et mesterskab. Træningen skal gøre dig skarpere som racerkører, og bringe dig øverst på sejrsskamlen.
– Det er vigtigt at køre løb hver måned, for man lærer meget i kampens hede, men der er også brug for basale færdigheder, for at optimere sin kørsel. Derfor har vi tre gange træning og et løb om måneden​, der tæller til et mesterskabet​, siger ASK Hedelands bestyrelsesmedlem Karsten Meyland Lemche.GTK-Roskilde2

Danmarks flotteste anlæg
Rammen om ​”​Gå til ​Gokart” er Roskilde Racing Center, der ubestridt er en af Danmarks flotteste motoranlæg, og både træning og løb foregår i centerets helt nye Dino-karts. Gå til Karting er et samarbejde mellem motorklubben ASK Hedeland og Roskilde Racing Center. Banen er 1.250 meter lang samt mellem 8 og 12 meter bred. Der bliver afviklet både klubmesterskab, Sjællandsmesterskab og Danmarksmesterskab på banen.

Gå til ​Gokart Roskilde

Hvornår:
24. Marts 2016 fra klokken 9:00 til 13:00

Hvor:
Roskilde Racing Center, Abildgårdsvej 1-2, 4000 Roskilde

Hvor melder jeg mig til:
Tilmelding er påkrævet, men deltagelse er gratis.

Kontakt os på email: gtk@ask-hedeland.dk eller telefon: 70 25 00 86.