Højt vejr, højt humør og masser af race

Det var et par af nøgleordene, da ASK Hedeland afviklede anden afdeling af klubmesterskabet 2019 lørdag den 29. juni. Et vellykket arrangement, som takket være de trofaste officials, også forløb helt efter bogen.

Vejret kunne ikke blive meget bedre, eller meget varmere, og det kan altså godt blive varmt under sådan hjelm og tyk køredragt. Det afholdte dog ikke samtlige deltagere fra at give fuld gas og kæmpe om placeringerne. Både på banen, men selvfølgelig også i mesterskabet.

Klubløb er jo der, hvor det hele starter. Det er der, hvor man første gang prøver kræfter med ting som flag i alverdens farver og opliningsomgange. Det kunne 9-årige Mikkel Victor Niehues helt sikkert snakke med om – han var nemlig en af weekendens debutanter i klassen Cadett Mini. Mikkel skulle køre sit livs første klubløb, efter at have trænet i omkring et års tid. Han var helt klar, men måtte også indrømme, at det var lidt en udfordring alligevel. Som både han og hans mor også sagde, var der jo mange flere ting man skulle holde øje med og ikke mindst huske på, både før og efter starten. Mikkel nævnte eksempelvis de gule lys, som han jo troede ville være gule flag. Men selvom al begyndelse er svær, så klarede Mikkel sig igennem dagens udfordringer uden problemer.

Der skal selvfølgelig også lyde et kæmpe tak til alle de fantastiske officials, som trofast stiller op og sørger for, at vi alle sammen kan få kørt og set noget ordentligt race. Uden dem blev det simpelthen ikke til noget og gokarterne måtte blive i garagerne.

Vi glæder os allerede til næste og tredje afdeling af klubmesterskabet, som løber af stablen 14. september. På gensyn og god sommer!

Emma Steensen

Flere billeder kan ses her