Glædelig jul & godt nytår

Så kom julen endnu en gang og radioen spiller julesang. Gaver er købt og pakket ind og snart er der glade julesind.

ASK-Hedeland blev i 2016 udnævnt til årets Klub. Vi har også været vidt omkring. For blot at nævne nogle få af vores arrangementer i 2016, så har vi bl.a. været på Klippan, afholdt CHGP, DM i Rally og DSK i Kart. Vi har haft en Præmiefest og en Grillfest, vi har spillet banko og vi har dystet om Viggo Trophy samt DASU mesterskabet i el-gokart.

Nu nærmer årsskiftet sig og vi skal tage fat på et nyt år. Vi glæder os til lige så mange gode oplevelser i 2017. Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen til vores Nytårskur den 2. januar kl. 19:30 i Klubhuset. Tilmelding til Jan Thers på tlf.: 61611310 eller på jbthers@gmail.com, samt til DASU Trophy Cup 2017 på Power Racing den 14. og 15. januar, se mere på: http://power-racing.dk/dasu-trophy-cup-dm-i-elektrisk-gokart/ og også til vores Generalforsamling på Scandic Roskilde den 16. marts.

En stor tak skal herfra også lyde til alle vores frivillige. De har i årets løb ydet en kæmpe indsats. Uden dem ingen arrangementer, træningsdage eller løb.

 

ASK-Hedelands bestyrelse og sekretariat ønsker hermed alle vores medlemmer en Glædelig Jul og et Godt Nytår.