Giv agt – godt race forude

Kære klubkammerater (- og alle andre kartfolk)

klubaftenen i februar aftalte medlemmerne, at afvikle ASK Hedelands klubmesterskab 2018, som åbne løb (uden publikum), og for de samme klasser som i 2017, herunder Mix Junior og Mix Senior.

Kartingudvalget har imidlertid afvist de indsendte tillægsregler, og vil ikke tillade åbne løb med deltagelse af Mixklasser, uanset hvor velegnede klubben mener klasserne måtte være.

Vi kan i stedet afvikle Mixklasserne i lukkede klubløb, hvilket vil sige uden deltagelse af vores naboklubber. Selvom ASKH er en stor klub, og vi selv kan skabe rimelige felter, synes vi nu det er sjovest, des flere kørere der deltager.

Kartsektionen har derfor besluttet at de 3 lørdage (12/5, 30/6 og 29/9), der var reserveret til klubmesterskab, samt weekenden 2.-3. juni, konverteres til ekstra træningsdage uden afbrydelse af gokartudlejning.

MEN, MEN, MEN, vi nøjes selvfølgelig ikke med helt almindelig træning 🙂  Efter frokost afvikler vi  træningsløb hvor alle kan deltage. Flag, lamper, lys, officials, tillægsregler og sikkerhed mv. vil være fuldstændig som til tællende løb – og præmieringen vil der heller ikke blive sparet på.

Som på almindelige træningsdage kan kørere fra alle klubber, samt alt godkendt kartmateriel deltage. Eneste krav er en gyldig grundlicens fra DASU.

Med denne afviklingsform tillader DASU imidlertid ikke, at løbene tæller til et klubmesterskab, men Kartsektionen vil forsøge, at holde øje med, hvem der gør det godt i løbet af året – OG sørge for at hylde nogle af dem til ASKH’s præmiefest i november.

Klasserne der præmieres i på dagen, vil fremgå af tillægsreglerne, og tilpasses så flest mulig kan køre med om pokalerne.

Tilmelding og betaling kan ske på dagen. Men for at gøre livet lettere for Baneleder, Tårnchef og Løbsleder mv. håber vi at flest mulig vil forhåndstilmelde sig på ASKH’s hjemmeside via dette link.

Weekenden den 2.-3. juni er planlagt til at blive en fest.
Vi kan ikke løfte sløret for alle detaljer – endnu. Men udover godt gokartrace får vi selskab af vores 2-hjulede venner fra DMU, idet vi lægger asfalt til DM i Mini Road Racing. Der er endvidere planer om grillaften, ”prøv en racerkart” og stumpe-/brugtmarked – men meget mere herom snarest muligt. Sæt allerede nu KRYDS i kalenderen.

Tillægsregler til ovennævnte arrangementer offentliggøres snarest muligt her, og på ASKH’s Facebooksider.
Tillægsregler til lørdag den 12. maj 2018 kan du allerede finde her.

Med sportslig hilsen
Tom Nielsen