Gå til Gokart

GTG_170_256“Gå til Gokart” er et koncept, hvor man har faste træningsdage med uddannede trænere, der skal gøre dig til en bedre racerkører. Gå til Gokart henvender sig til gokartkørere i alderen mellem 12 og 18 år, der får træning i udlejningsgokarts, så man ikke selv skal ud og investere i en gokart. Fokus er i stedet på at blive en bedre racerkører, og derfor lægger vi stor vægt på at have uddannede trænere. Gå til Gokart er et samarbejde mellem Roskilde Racing Center og ASK Hedeland.

Men træning er ikke alt, derfor vil der hver måned være en løbsweekend i “Youngster-mesterskabet”, og træning de øvrige tre weekender. Løbene bliver som udgangspunkt lagt i den første weekend i måneden, men se datoerne i kalenderen.

For at Gå til Gokart i Roskilde skal du:

1) Være medlem af ASK Hedeland
2) Bestille en licens hos DASU
3) Betale RRC for at køre i gokarterne.

Medlemskab af ASK Hedeland koster 400 kr. for hele året, og her får du en ulykkesforsikring samt op til 6 udgaver af DASUs medlemsblad Autosport.

Du kan se beskrivelsen af forsikringen her, men tjek også din private ulykkesforsikring, og få den udvidet til også at inkludere farlig sport, så du er bedst sikret i tilfælde af en ulykke.

Meld dig ind i ASK Hedeland

Klik på linket her
Husk at vælge “Gå til Gokart” som medlemstype.

Når du er meldt ind i ASK Hedeland, får du en email. I denne mail står et Dasu-id nummer. Dette nummer skal bruges til at bestille en licens til at køre. Det er denne licens der giver dig en ekstra ulykkesforsikring.

Bestil licens hos DASU

Gå ind på DASUs licensbestilling, log ind med dit DASU-id nummer og vælg først klub (Automobil Sports Klubben Hedeland), vælg sport (Karting) vælg (National) og til sidst vælg (Grundlicens). Husk at bekræfte bestillingen.

Betale hos Roskilde Racing Center

Udover medlemskabet af ASK Hedeland, skal du også betale for træningen. Prisen er 995 kr. pr. måned, som du kan se på kalenderen vil der i 2016 være træning i april, maj, juni, august, september og oktober.

Du kan se kalenderen her

Prisen inkluderer 30 minutters kørsel pr. gang, hvortil der vil være træningstid i lokalet på første salen en halv time før vi kører samt debriefing bagefter. Du betaler hos Roskilde Racing Center første gang du deltager.

 

Adresse:
Roskilde Racing Center
Abildsgårdsvej 3
4000 Roskilde

Du kan læse mere om banen her og besøge RRCs hjemmeside her.

Har du flere spørgsmål om “Gå til Gokart”, kan du kontakte os på gtk@ask-hedeland.dk eller 7025 0086.

GTG_232_256

 

Priser

Det koster 400 kr. at være medlem af ASK Hedeland og dertil skal du betale for at køre på Roskilde Racing Center. Betaling for træning og kørsel på banen er 995 kr. pr. måned.

 

Når du melder dig til “Gå til Gokart”, vil det typisk være i løbet af måneden, og der er priserne som beskrevet herunder.

Pris 1. søndag i måneden:
995kr. (dette dækker grand prix og træning resten af måneden)
Pris 2. søndag i måneden:
795 kr. (dette dækker træning resten af måneden)
Pris 3. søndag i måneden:
545 kr. (dette dækker træning resten af måneden)
Pris 4. søndag i måneden:
295kr. (dette dækker kun denne søndags træning)
Bemærk, at delvis betaling kun kan lade sig gøre den første måned du deltager i Gå til Gokart.