Formel 1 live med ASK

Hvorfor sidde alene og se Formel 1, når du kan dele hele euforien med en masse ligesindede? Det har vi i ASKs bestyrelse talt længe om, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde hele to steder hvor der er fælles mulighed for at se sæsonens første Formel 1 løb, der køres søndag den 16. marts klokken 7:00 dansk tid på Albert Park i Melbourne.

Power Racing Gokart Akademi

Første mulighed er hos Power Racing hvor ASKs bronzemedlemmer har hjemmebane. Her kan du vælge to modeller: med og uden morgenmad. Vil du bare have en kop kaffe, så er der gratis adgang til at se løbet som ASK medlem. Vil du gerne have en morgenmad med (brød, wienerbrød, pølse, ost og marmelade) så skal du tilmelde dig og betale 50 kr. Du kan tilmelde dig på linket herunder.

Mødetid er fra klokken 6:30 i Power Racing, der ligger på Lyskær 7, 2730 Herlev

Roskilde Racing Center

Vores samarbejde med Hedelands Motorklub giver også tættere bånd med Roskilde Racing Center og også her er der F1 eufori. Her bydes der både på kaffe og rundstykker, det eneste det kræver er at du sender en mail til dem, og fortæller hvor mange I kommer.

Tilmelding via mail til info@roskilderacingcenter.dk

Mødetid er fra klokken 6:00 hos Roskilde Racing Center, der ligger på Abildgårdsvej 1, 4000 Roskilde.

Bestyrelsen ønsker et godt Formel 1 løb til alle, i næste uge vil der komme en indkaldelse til generalforsamlingen, der vil blive afholdt den 24. april.

Kom og se Kevin Magnussens debut i F1 sammen med andre ASK medlemmer
Kom og se Kevin Magnussens debut i F1 sammen med andre ASK medlemmer