Coronatræning – nu for endnu flere

Vi skal stadig holde afstand og vise hensyn !!!!

I takt med at resten af Danmark så småt åbner op, følger ASK Hedelands gokarttræning naturligvis med.

Træningen er for alle også ikke ASK Hedeland medlemmer med eller uden årskort. Ikke ASK Hedeland medlemmer kan ikke benytte vores App til forhåndstilmelding/afmelding, men skal benytte de link der er her på siden.

Vil du være sikker på, at kunne træne, anbefaler vi at du forhåndstilmelder dig til vores træninger – den åbner dagen før træningen kl. 10. Du er først forhåndstilmeldt, når du har modtaget en mail som kvittering for din deltagelse.


 Tilmeld dig /se hvem der deltager- KLIK her!!!

Tilmelding KAN foregå i “Tårnet”
Det er KUN køreren der skal møde i tårnet, og der må max være 2 kørere i tårnet ad gangen. Øvrige må vente på reposen på trappen. Det er altså en fordel at tilmelde sig hjemmefra. Sørg for at have licens, årskort og MobilePay til betalingen af dagstræning mv. parat, så ventetiden minimeres for alle.

NB! Tilmelding sker efter ”Først til mølle” princippet, dvs. at hvis der kommer flere end 25 i en klasse, afvises de sidste ankommende og skal forlade området.

Afvikling af træning
Træningen afvikles som intervaltræning, hvor først gruppe kører det første kvarter fra 15.30 – 15.45, og næste gruppe kører fra 15.45 – 16:00 og således fortsætter resten af træningsdagen.

NB! Hver kører må forsat KUN max have én mekaniker/forælder med sig. Alle andre end baneleder skal fortsat opholde sig udenfor pitområdet, når der ikke køres – altså fortrinsvis ved græsarealet ved p-pladsen.

Mange motorsports hilsener
ASK Hedelands Kartsektion