Casper T. Hansen – Danmarks Mester i Formel 4 med stil

Vi har modtaget følgende pressemeddelelse fra vores klubmedlem Casper T. Hansen, som vi er stolte af at kunne viderebringe.

Roskilde 8. oktober 2018

8. og sidste afdeling af det danske Formel 4 mesterskab blev afholdt på Jyllandsringen i weekenden 6 – 7 oktober 2018.
Casper T. Hansen fortæller: ”Jeg kom til finale weekenden med Danmarks mesterskabet i hus, og havde fået lavet designet om på min bil, den var blevet til guldbilen. Jeg havde ikke selv set den før jeg ankom til Jyllandsringen fredag aften, da jeg kom til vores telt i pitten, stod min bil dækket til og jeg måtte selv pakke den ud, det var et stort øjeblik, at se den. Det var min far og pressechef der sammen med Sign-House og Odense Go-kart hal havde fået forvandlet den til Guldbilen, der var også en stor hilsen til min Mor som desværre mistede kampen mod kræft i februar. Vi har hele sæsonen haft gang i en indsamling til Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med mine sponsorer. Samarbejde og indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse forsætter året ud.

Casper T. Hansen forsætter: ”Selv om mesterskabet var sikret, var det planen at give den max gas og nyde, den sidste raceweekend i år, Tidtagning lørdag, kørte jeg mig til bedste tid og havde der med poleposion til 1 heat. Det var i øvrigt rekord for antal poleposions for Formel 4 i Danmark, det var nr. 5 i år ud af 8 mulige, det var weekendens første ”flueben”, lørdag eftermiddag var første heat, jeg startede fra første position og den holdt hele vej til målstregen og dermed endnu flere point på kontoen.

Søndag skulle vi første i aktion efter frokost, 2. heat skulle jeg starte på 8. position, da der er en regel om at start rækkefølgen er omvendt af resultatet første heat for de første 8. Jeg fik en rigtig god start og efter en længere kamp med Casper Pilgaard, som i øvrigt vandt DM sølv i samme heat, kom jeg forbi og kunne dermed køre over målstregen som vinder af 2. heat. Til 3 heat, som blev kørt sent lørdag eftermiddag, skulle jeg starte fra forreste position og den blev holdt til målstregen, og jeg kunne se det ternede flag for sidste gang i denne sæson.”

Casper T. Hansen blev selvfølgelige fejret på podiet med champagne og alt hvad der hører til, der blev sågar drukket champagne af skoende. Casper har været på podiet 19 gang i år ud af 24 mulige, det er også rekord, så danmarksmesteren, satte en meget tyk streg under, at han er racerkører med stort R. På spørgsmålet, hvad skal der ske i næste sæson, er svaret: ” det ved jeg ikke endnu, men jeg håber meget på at kunne køre racerløb i udlandet, vi drøfter det meget lige nu og vi må se hvad der sker i de kommende måneder.”

Jeg er meget glad og stolt fortæller en storsmilende Casper T. Hansen og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige en kæmpestor tak til hele mit team FSP og mine mekanikkere, for en super hurtig og fejlfri bil i denne weekend. FSP bliv også i weekenden kåret det det bedste team, FSP står for alt teknikken omkring bilen, og vi har de seneste 2 sæsoner samarbejdet, det er en fornøjende at samarbejde med et team der kan sørge for at alt virker når det skal.

Stor tak til familiemedlemmerne, venner og mit heppekor som tog turen til Jyllandsringen for at støtte mig! og en kæmpe tak til mine sponsorer som gør det hele muligt!
Casper T Hansen Motorsport ApS | www.cthmotorsport.com

Resultater i 2018:
• Danmarksmester i Formel 4.
• 5 ud af 8 mulige pole position.
• 19 podie placeringer ud af 24 mulige.
• 13 ud af 24 mulige heatsejre.
• 2 anden pladser.
• 4 tredje pladser.
• 461 points ud af 600 mulige.

 

Alle foto: Paul Reuber