ASK klubaften 3. januar 2013 – Kevin Magnussen

Han var den hurtigste Formel 1-testkører under testen efter sæsonen på Yas Marina banen i Abu Dhabi, hvor han testede for det legendariske McLaren team. Han har ligeledes været hurtigst i de tre seneste test, han har kørt for DAMS-teamet i World Series by Renault. Alligevel er det lykkedes ASK, at fange Kevin Magnussen, og få ham til at komme til en klubaften og fortælle om sin karriere.

Kevin Magnussen har netop her i december skrevet kontrakt med DAMS-teamet for 2013-sæsonen i World Series by Renault. Han er bosiddende i England, hvor han til hverdag har sin gang i McLaren teamet som Development Driver. Målet for 2014 er et sæde i Formel 1, og her er øjnene rettet mod titlen som verdensmester. Så det er både en ambitiøs og hurtig mand, der kommer til ASKs næste klubaften.

Klubaften torsdag den 3. Januar 2013
Mødested: FDM, Firskovvej 32, 2800 Kongens Lyngby
Klokken 18:00 Aftensmad – og hyggesnak
Klokken 19:00 Kevin Magnussen fortæller om sin karriere og om planerne for de kommende år, hvor målet er VM-titlen i F1.

Da Kevin er en eftertragtet herre, har vi valgt at invitere andre medlemmer af DASU klubber, som også kan komme og høre Danmarks største talent. Unge karttalenter er mere end velkomne med deres forældre.

 

Tilmelding til aftensmad
Ønsker du aftensmad i form af tapas, bedes du indbetale 150 kr. senest den 27. december på ASKs konto i Sparekassen Sjælland: 0545 – 0000196091, husk at skrive dit navn i emnefeltet.

Læs mere om Kevin Magnussen på hans hjemmeside: www.kevinmagnussen.com